Om os

Hvem er vi?

Metronome er et af Danmarks største produktionsselskaber. Gennem mere end 60 år har vi skabt en lang række kendte og elskede tv-successer.

Vi kom først med Popstars og satte Danmark på den anden ende med Big Brother helt tilbage i 2001. Vi optog Casper og Mandrilaftalen i en garage på parkeringspladsen, producerede Danmarks første vellykkede sitcom Langt Fra Las Vegas, og meget, meget mere.

I dag står vi blandt andet bag programmer som Stormester, Lego Master, MasterChef, Ex on The Beach, Nybyggerne, Alene sammen og Familien fra Bryggen. Bag alle programmerne står langt over 100 dedikerede mennesker, som simpelthen elsker at lave TV…

Metronome er ejet af Banijay Group, verdens største og mest kreative produktionsselskab, og vi har et udbredt samarbejde med vores kolleger i hele Norden, Europa, USA og Australien.

Lidt om moderselskabet

Banijay Group er verdens største og mest kreative, uafhængige indholdsproducent og distributør.

Banijay repræsenter et bredt fællesskab af talentfulde kreative. Gruppen arbejder på en unik lokal og global akse, der består af 120 virksomheder på mere end 22 markeder – alle dedikerede til at skabe originalt indhold, der tryllebinder og inspirerer.

Gruppens katalog byder på over 120.000 timers verdensklasse indhold til alle platforme.

Banijay er synonym med original udvikling og træfsikker levering af højkvalitets IP på tværs af genrer, født lokalt og foldet ud globalt – Banijay repræsenterer nogle af verdens største indholdsbrands som Big Brother, Survivor, Masterchef, Peaky Blinders, Black Mirror, Deal or No Deal, Hunted og The Island.

Selskabet gik i luften i 2008, funderet på ambitionen om uafhængighed, kreativ frihed og et fællesskabsorienteret entreprenørskab, og ledes i dag globalt af øverste Chief Executive Officer Marco Bassetti.