Om os

Hvem er vi?

Metronome er et af Danmarks største produktionsselskaber. Gennem mere end 60 år har vi skabt en lang række kendte og elskede tv-successer.

Vi kom først med Popstars og satte Danmark på den anden ende med Big Brother helt tilbage i 2001. Vi optog Casper og Mandrilaftalen i en garage på parkeringspladsen, producerede Danmarks første vellykkede sitcom Langt Fra Las Vegas, og meget, meget mere.

I dag står vi blandt andet bag programmer som Luksusfælden, MasterChef, Familien fra Bryggen, Klipfiskerne, Nybyggerne, Rundt på Gulvet og Politijagt. Bag alle programmerne står langt over 100 dedikerede mennesker, som simpelthen elsker at lave TV…

Metronome er ejet af EndemolShineGroup, et af verdens største og mest kreative produktionsselskaber, og vi har et udbredt samarbejde med vores kolleger i hele Norden, Europa, USA og Australien.

Lidt om moderselskabet

EndemolShineGroup er et af verdens største og mest kreative produktionsselskaber som skaber verdensklasse indhold til alle platforme.

EndemolShineGroup arbejder som producent og distributør på en unik lokal og global akse, der består af 120 virksomheder på mere end 30 markeder – alle dedikerede til at skabe indhold, der tryllebinder og inspirerer.

I 2016 stammede selskabets rejsende formater fra ti forskellige lande på tværs af koncernen med globale successer som Masterchef, Big Brother, Deal or No Deal, The Money Drop, Your Face Sounds Familiar, The Brain, Hunted og The Island. EndemolShine koncernens drama portefølje er tilsvarende international og mangfoldig, med anerkendte verdensomspændende titler som Humans, Broen, Peaky Blinders, Black Mirror, Kingdom, Grantchester, The Fall, Intersection, Spring Tide, Penoza og Broadchurch.

Gruppens prisvindende digitale produktions- og distributionsstudie, EndemolShineBeyond, bistår annoncører og brands med at engagere millenniumgenerationen rundt om i verden via populært online-indhold og kanaler, herunder Coke TV og eSports formatet Legends of Gaming, hver med lokale versioneringer på flere markeder.

I 2017 producerede EndemolShineGroup mere end 800 produktioner i over 79 forskellige sprog, sendt på 287 kanaler rundt om i verden